PROFESSIONEL MÆGLERRÅDGIVNING EJENDOM

Køb eller salg af ejendom

Herunder kan du se mine ydelser i forbindelse med køb og salg af en ejendom.

Jeg bistår dig gerne med præcis det ønske, du har vedrørende køb og salg af ejendom. Nedenfor fremgår de forskellige områder, som jeg kan bistå dig med. Såfremt du ikke lige kan finde det, som du søger, så kontakt mig via kontaktformularen nederst på denne side, hvorefter jeg vil vende tilbage over for dig.

Skriv gerne præcist i kontaktformularen, hvad du ønsker assistance til for, at jeg herefter hurtigt kan vende tilbage over for dig med et svar på dine spørgsmål.   

Mere end 30 års ERFARING Inden for MÆGLER-, DEVELOPER- & Advokatbranchen

Få kvalificeret rådgivning

Jeg kan også assistere dig med køb af en mindre erhvervsejendom, idet du venligst bedes kontakte mig, så jeg kan give dig en pris på opgaven. Prisen afhænger af typen af erhvervsejendom samt kompleksiteten af købet.

Jeg kan også godt tage med dig ud og se på en ejendom, såfremt du har behov for det. Der er mange forhold, som man skal sørge for at tjekke, når man tager ud for at besigtige en ejendom. 

Når du har fundet en ejendom – privat beboelse – så kan jeg også hjælpe dig med at byde på ejendommen eller give dig et godt råd til, hvordan du skal håndtere købet og eventuelt skal forsøge at få købesummen sat lidt ned. Der er mange forhold, der kan gøre sig gældende ved at forsøge at få forhandlet prisen på en ejendom ned. Kontakt mig derfor allerede i startsfasen, så vi sammen kan finde ud af, om der er noget at forhandle om vedrørende prisen. 

Såfremt du har nogen spørgsmål, så kontakt mig endelig for en drøftelse af opgavens omfang.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.