TRYGHED FRA START TIL SLUT

Sådan foregår sagsbehandlingen

Jeg påbegynder sagsbehandlingen af din sag, så snart jeg har modtaget en bekræftelse på, at vi har indgået en bindende mundtlig/skriftlig aftale om, at jeg assisterer dig i forbindelse med din sag. Herefter gennemgår vi sagen sammen, og laver den nødvendige forventningsafstemning.

UVILDIG RÅDGIVNING

Min proces

Sagsbehandlingen påbegyndes ved modtagelsen af ejendomshandlen/sagen, idet du løbende vil blive orienteret om sagens status. Ejendommens papirer gennemgås og drøftes med dig. Da køber altid i almindelige private ejendomshandler og ved køb af en projektlejlighed har 6 dages fortrydelsesret, drøftes reglerne vedrørende fortrydelsesretten også med køber.


eBoligSkødet godkender handlen over for sælgers ejendomsmægler. Oftest er det købers rådgiver, der tinglyser skødet og udarbejder refusionsopgørelsen. Du er altid velkommen til at skrive til eBoligSkødet, hvis der er forhold, der skal uddybes eller forklares mere i detaljer.

Har du spørgsmål?

Da det er en stor beslutning at købe fast ejendom, overlad da berigtigelsen af din ejendomshandel til eBoligSkødet, så du kan tage det roligt og ikke bekymre dig om det praktiske i forbindelse med købet og tinglysningen af skødet i forbindelse med dit boligkøb.

Ring på +45 42 91 30 19 og få en uforpligtende drøftelse eller skriv til eBoligSkødet for en nærmere drøftelse i forbindelse med dit boligkøb.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.